Skole-virksomhedssamarbejde

Her kan du hente inspiration til samarbejdet mellem lokale skoler og virksomheder eller tilmelde din klasse til et samarbejde med en lokal virksomhed

Luk alle
Åbn alle

Erhvervsplaymakeren kan hjælpe med at facilitere kontakten mellem skole og virksomhed, fx hvad angår virksomhedsbesøg og erhvervspraktik. Erhvervsplaymakeren har også indblik i de forhold, både skolerne og virksomhederne arbejder under og kan derfor hjælpe med at finde en samarbejdsform, der fungerer for alle parter.

Hvis du vil vide mere, så tag endelig fat i erhvervsplaymaker Sarah Handest Broe på sgt@hvidovre.dk 

Når I skal finde en virksomhed, så find gerne én i lokalmiljøet, som kan have en interesse i et samarbejde, også fremadrettet. Alle virksomheder, store som små, byder på spændende læringsmuligheder.

Når I planlægger indholdet af jeres samarbejde, så tænk gerne flere fag ind. Se jeres årsplan igennem og vælg et fokus, der tilgodeser de faglige områder, I har planlagt.

Inden I ønsker kontakt til en virksomhed, sørg da for at have en klar og tydelig idé om, hvad samarbejdet kan indeholde, og hvilket fokus I ønsker. Sørg for at komme i gang i god tid, så der er god tid til forberedelse og planlægning

Alle skoleelever i Hvidovre har mulighed for at komme i erhvervspraktik mindst én gang, oftest i 8.-10. klasse.

En erhvervspraktik giver skoleeleverne mulighed for at lære om forskellige erhvervs- og jobfunktioner, og det kan gøre dem klogere på fremtidige uddannelses- og jobmuligheder.

På siden her kan du læse mere om erhvervspraktik og regler herom

Virksomhedsbesøg ved Schulstad, Ohl Logistics, Interroll, Wicotech Kirkebjerg, Hovedstadens Beredskab, MAN Energy Solution og Lundbeck

Her kan du læse mere om messen som blev afholdt i Kometen for alle 8.-10. klasser og 25 virksomheder den 9. november 2022 (åbner i nyt vindue) 

Dato for Mød en virksomhed 2023 er den 8. november! Siden bliver opdateret i oktober 2023.